Τζάκια

30ετής εμπειρία στην τέχνη της εστίας/θέρμανσης.

Τζάκια

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ – ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ – ΤΟΥΒΛΙΝΑ – ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΣΕΤΑ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για θέρμανση της σύγχρονης  ελληνικής οικογένειας η δημιουργία και κατασκευή τζακιών αποτελεί πρώτιστη μέριμνα και η ικανοποίηση στις απαιτήσεις των πελατών προτεραιότητά μας.

Η 30ετής εμπειρία μας στην τέχνη της εστίας/θέρμανσης και στις εργασίες με πέτρα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε για σας το κατάλληλο τζάκι ανάλογα με το χώρο, τις ανάγκες αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα.

Στη διάθεσή σας βρίσκεται πληθώρα επιλογών σε παραδοσιακά πετρόχτιστα τζάκια, αλλά και ενεργειακά.

Πέραν όμως των κατασκευών που εμπορευόμαστε, αναλαμβάνουμε τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος παραδοσιακού τζακιού σας σε ενεργειακό, τον καθαρισμό και συντήρησή του, καθώς επίσης σας παρέχουμε και την καύσιμη ύλη (ξύλο – pellet) στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής της αγοράς.

  

Η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίουτον τελευταίο καιρό, καθώς και η τάση για μεγάλη απόδοση των πηγών θέρμανσης, οδηγεί στην χρήση ενεργειακών τζακιών.

Εμείς  προσφέρουμε αυξημένη απόδοση, οικονομικές λύσεις  καθώς και σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

Η διαδικασία της μετατροπής ξεκινάει με τηνεπίσκεψη του τεχνικού μας ο οποίος μελετά το υπάρχον τζάκι και καταγράφει… Στη συνέχεια βάσει των διαστάσεων της υπάρχουσας εστίας επιλέγουμε την κατάλληλη κασέτα και ακολουθεί μια σειρά τεχνικών εργασιών: προετοιμασία του χώρου, αποξήλωση του χώρου καύσης του παλιού τζακιού, μόνωση κ.ά. προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του παραδοσιακού τζακιού και να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία του ενεργειακού σας πλέον τζακιού.

Το καινούριο ενεργειακό σας τζάκι είναι έτοιμο για λειτουργία, μέσα σε μία ημέρα, αν δεν προκύψουν έκτακτες εργασίες (αναφορικά με την καμινάδα ή το προϋπάρχον τζάκι).

     

Η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου τον τελευταίο καιρό, καθώς και η τάση για μεγάλη απόδοση των πηγών θέρμανσης, οδηγεί στην χρήση ενεργειακών τζακιών.

Εμείς  προσφέρουμε αυξημένη απόδοση, οικονομικές λύσεις  καθώς και σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

        

ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ

     

Η καλύτερη διαφήμιση για την δουλειά μας είναι τα δεκάδες τζάκια που ζεσταίνουν τις ελληνικές οικογένειες .